Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Békülés és újra edzésbe álló sérültek

Viharos napok után tettek pontot az egymással haragban álló felek a Real Madrid edzésén.

BenitezRamos

A válogatott mérkőzések miatt kénytelen nélkülözni 12 játékosát a madridi sztárcsapat, de talán pont a családiasabb légkörű edzéseknek is köszönhető, hogy a hétvégi bajnoki után összeszólalkozó felek, Rafa Benítez és Sergio Ramos békejobbot nyújtottak egymásnak. Mint ismeretes Ronaldoék városi rangadón 1-1-es döntetlen játszottak az Atletico Madrid otthonában, ráadásul a Galaktikusok a mérkőzés vége felé kapták az egyenlítő gólt. Rafa Benítez egy rádióinterjúban kritizálta Ramost, amikor azt mondta, felelőtlenség volt összehoznia a tizenegyest – amit ugyanakkor Antoine Griezmann kihagyott. Nem maradt sokáig válasz nélkül a spanyol szakember kritikája.

Remélem, ha van mondanivalója, azt közli velem, ha legközelebb találkozunk” – reagált Ramos a keddi edzést követően. – „Hatalmas hiba volt, elismerem. De ettől még nem aggódom túl a történteket, mert mindannyian hibázunk, és senki sem szándékosan követi el ezeket, ráadásul Keylor Navasnak tartozom egy köszönettel, aki kivédte a tizenegyest, így az én rontásom nem befolyásolta a végeredményt. Ha már itt tartunk, beszélhetnének Benítez cseréiről is…” Utalt Benzema lehozatalára, amiért a spanyol sajtó is kikezdte Benítezt, mondván a királyiak vezetőedzője ráült az eredményre, és ez lett a veszte. A Marca információi szerint a két fél a Valdebebasi edzőközpontban a szerdai edzésen békejobbot nyújtottak egymásnak, egyúttal elismerik saját hibáikat, s abban maradtak, hogy a jövőben igyekeznek elkerülni a hasonló nézeteltéréseiket.

Mint korábban megírtuk, a szeptemberi válogatott mérkőzésekről sérülten tért vissza Danilo és James Rodriguez is. Épp a mostani válogatott időszak jelentette szünet alatt álltak ismét edzésbe, ugyan visszatérésük ideje még nem ismert, ennek ellenére jó hír ez a madridi szimpatizánsok számára, mivel a játékosok visszatérése valószínűleg rövid időn belül megtörténik.

Kép forrása: nemzetisport.hu

Becz Tamás