Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – minden ami foci – február 22.

Ugyan még javában tartanak a bajnokságok, máris sok a pletyka a találgatás a fuball világában. Azok a csapatok, amelyeknek gyengébben sikerült a szezonjuk a vártnál már most megpróbálnak új játékosokra vadászni a piacon. Mi egy csokorba szedtük a nap legfontosabb történéseit.

maxresdefault

Real Madrid: újabb értékes pontokat veszített a királyi gárda, ezzel már egyre komolyabb a hátrányuk a Barcelonával szemben. A helyzetet továbbá a sok sérülés is nehezíti, ezúttal Karim Benzema és Raphael Varane sérült meg. Vasárnap a Malaga otthonába játszottak 1:1-es döntetlent és ezzel már 9 pont a hátrányuk.

Real Madrid: A gaboni támadót Pierre-Emerick Aubameyangot az elmúlt években rengeteg csapattal hozták szóba az elmúlt években, aki a L’Equipenek adott interjújában elmondta, hogy a Real Madridban játszana a legszívesebben.

Manchester City: a City argentin támadója Sergio Agüero Manchesterben szeretné befejezni aktív pályafutását, és minden ajánlatot kész visszautasítani hiába a sok érdeklődő.

Manchester City: a Sun információi szerint, Pep Guardiola egyik fő kiszemeltje akit a Manchester Cityhez vihet a Bundesligában szereplő Schalke 04 játékosa Leroy Sané. Sané játékát testközelből figyelhette meg a spanyol mester és nagyon jó benyomást tett Guardiolára.

Manchester United: egybehangzó sajtóhírek szerint a vörös ördögök elsőszámú nyári célpontja a Dortmund gaboni támadója Aubameyang. A vörösök 60 millió eurót készülnek kínálni a sárga feketéknek a gaboni támadóért.

Arsenal: az ágyúsok nyáron komoly igazolást terveznek. Arsene Wenger egy komoly ajánlattal  Londonba csábíthatja a Serie A jelenlegi góllövőlistájának éllovasát, az argentin Gonzalo Higuaínt. További hír az Arsenal háza tájáról, Arsene Wenger sajnálatát fejezte ki hogy akkoriban mikor volt rá lehetősége nem igazolta le Luis Suarezt a Liverpooltól.

Liverpool: Jürgen Klopp szívesen szerződtetné egykori játékosát Ilkay Gündogant. Viszont nem lesz egyszerű feladat, ugyanis a Juventus és a Real Madrid is harcban a középpályásért.

Leicester: hiába a sztárklubok érdeklődése Riyad Mahrez iránt, az algériai szívesen maradna. A rókák szerződéshosszabítást és kétszeres fizetést kínálnak a sztárjuknak. A csapat másik sztárját Jamie Vardyt már sikerült meggyőzni a maradás mellett.

Forrás: Sun, goal.com, liverpoolfc.com

Ondik Gábor