Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldinho: “Még mindig Messi a legjobb!”

Az egykori brazil csapattárs méltatta a Barcelona ászát a minap. Ronaldinho szerint bármi történhet, akkor is Messi marad a legjobb focista.

1573033_full-lnd

Forrás: fifa.com

Lionel Messi a múlt hónapban vonult vissza a nemzetközi futballtól és az argentin válogatottól, amíg “vetélytársa”, Cristiano Ronaldo már Portugáliával is a csúcsra ért. A brazil legenda ennek kapcsán mondta el a véleményét volt csapattársáról:

“Számomra Messi marad a világ legjobb játékosa akkor is ha visszavonul a válogatottságtól. A tisztelet, amit iránta érzek, egyáltalán nem fog megváltozni. Ha végleg távol marad a nemzetközi futballtól, akkor a jelenléte nagyon fog hiányozni a sport és a szurkolók számára is.”

Ronaldinho 2003-tól játszott  Barcelonában és öt évig volt a katalán csapatnál. Elmondása szerint, támogatta és tanította Messit, amikor együtt játszottak, és szerinte ugyanez történhet most az argentin és Neymar között.

“Nem vagyok ott, hogy lássam őket nap, mint nap, de azt hiszem, hogy azt a figyelmet és odaadást, amit adtam Messinek, azt most átadja Neymarnak. Nagyon fontos, hogy egy idősebb és tapasztaltabb játékos átadja a dolgokat egy fiatalabbnak. Úgy gondolom, hogy ez volt az oka annak, hogy Neymar sikeresen átvette a klub játékstílusát.”

Szigeti Andrea