Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A riválistól igazolna a West Ham – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a West Ham, az angol élvonalban szereplő riválisától a Swansea Citytől szeretne játékost igazolni. 

Az angol sajtóban a minap olyan hírek láttak napvilágot miszerint a West Ham legújabb kiszemeltje a Swansea rutinos ghánai szélsője André Ayew. A ghánai válogatott játékos 2015 óta szerepel a szigetországban a Swansea együttesében. A hírek szerint a  ”kalapácsosok ” 20 millió fontos ajánlatot készülnek tenni a walesi gárdának.

A 26 éves válogatott játékos Mairseille-ben vált profi játékossá, összesen 8 szezont húzott le az OM együttesében. Első két szezonját még kölcsönben töltötte a Lorient és Arles-Avignon együttesében. A Mairseille színeiben 160 mérkőzésen lépett pályára és 44 gólt szerzett, és 4 trófeát nyert Mairseille-ben. 2011-ben a legjobb ghánai játékosnak választották. 2015. júniusában a Swansea ingyen szerezte meg a franciáktól, ugyanis lejárt a szerződése és négy évre írt alá a walesi gárdával.

2007 óta a válogatott egyik meghatározó játékosa, összesen 67 válogatottsággal büszkélkedhet és 11 találattal. A transfermarkt.com portál a játékos piaci értékét 15 millió euróra becsüli.