Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák-saga: Újabb elnöki megszólalás

Nem telik elúgy nap, hogy ne cikkeznének a magyar válogatott csapatkapitánya és a Bursaspor szakításáról, Ali Az klubelnök ismét megszólalt Dzsudzsák Balázs ügyében.

Dzsudzsak629

Hivatalos ajánlatot kapott a török Bursaspor az Olympiakos Pireus-tól, de nem fogadta el az elnök, így továbbra is a török klub labdarúgója Dzsudzsák Balázs. A görögök egy éves kölcsönvétellel jelentkeztek, de Ali Az elmondta, végleg meg akarnak válni a magyar válogatott csapatkapitányától. Lapinformációk szerint minimum 3,5 millió euróért cserébe engednék el a szélsőt. „Dzsudzsák Balázs ügyében tárgyalásban állunk az Olympiakosszal és a játékos menedzserével. Az első ajánlat nem volt elég meggyőző számunkra, de folytatjuk az egyeztetéseket. Ennél többet jelenleg nem árulhatok el.” – jelentette ki a Bursaspor elnöke a görög SDNA érdeklődésére.

S hogy csak a klubvezetés nem lát fantáziát a labdarúgóban, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a szurkolók között továbbra is nagy népszerűségnek örvend, szombaton a Darmstadt elleni felkészülési meccsen több drukker is közös fotót, és aláírást kért a magyar játékostól. Az átigazolási piac augusztus 31-én éjfélkor zár, a törökök addig mindenképpen értékesítenék a futballistát. Ellenkező esetben akár kispadra is szorulhat, ami nem jönne jól a közelgő világbajnoki selejtezők előtt.

Gavalovits Sándor