Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában próbálná ki magát

A középpályás elmondta, hogy elhagyná jelenlegi klubját a Wolfsburgot, és a Premier League-ben próbálná ki magát.

b796acc7dd7309728fce734a7bfcb6f5_crop_north

Már többször hírbe hozták Draxlert és a Premier League-t, és most úgy tűnik Arsene Wenger le is csapna a játékosra, aki kijelentette, hogy el szeretné hagyni a Wolfsburgot.

A Wolfsburgnál még csak 12 hónapja van, és előtte a Schalke együttesét erősítette.

Miután a német válogatott kiesett az Európa bajnokságról Draxler kijelentette a vezetőedzőnek, Heckingnek, hogy mindenképpen el szeretné hagyni a Schalkét.

„Világosan elmondtam az EB után Dieter Hecking edzőnek, hogy el akarok menni. Ez pedig már több mint három hete volt. Két nappal azután, hogy az elődöntőben vereséget szenvedtünk Franciaországtól megmondtam neki, hogy miként látom a helyzetet, és mit akarok tenni: elhagyni a klubot. Szóban megígértettem velük még tavaly augusztusban, hogy elhagyhatom a klubot, ha megfelelő lehetőséget kapok. Beleegyezett Hecking és a technikai igazgató Klaus Allofs is. Minden fél számára egyértelmű volt, hogy egy neves csapathoz szeretnék menni, ha alkalom adódik rá. Megvitattuk ezt, és racionálisan beszéltünk egymással, ha más klubok érdeklődést mutatnának.” – nyilatkozta Draxler, a Bild riporterének.

kép: bleacherreport.net

Nagy Gábor