Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légióssors: Megy? Marad? Megszólalt a Legia elnöke

Nagy a bizonytalanság Nikolics Nemanja sorsát illetően. Minap egy angol klub ajánlatáról lehetett hallani, ám szombaton kiderült, mi a helyzet a válogatott csatárral kapcsolatosan.

lesnodorski

Egyre-másra érkeztek a hírek, miszerint Nikolics Nemanja a Legia Warsawa együttesétől az angol Premier League-ben szereplő Hull City labdarúgója lesz, ám a lengyel klub elnöke szerint nem kaptak konkrét ajánlatot, így nem szerepel napirenden az Ekstraklasa gólkirályának átigazolása. „Nemanja Nikolicsot még nem adtuk el. Egyelőre nincs döntés az ügyében, még csak konkrét ajánlat sincs, mindössze puhatolózások. Jelenleg a keddi meccs élvez prioritást. Minden játékos távozására van forgatókönyvünk. Amíg Niko velünk van, boldogok vagyunk, de ha előre szeretne lépni a karrierjében, és ez mindkét félnek előnyös, távozhat.” – beszélt a TOK FM-nek Boguslaw Lesnodorski, a Legia elnöke.

A varsóiak igen kedvező helyzetből – 2-0-ra nyertek az odavágón – várják az ír Dundalk elleni BL-selejtező visszavágóját, nem mellesleg Nikolics hathatós segítségével. Így csak karnyújtásnyira vannak a fekete-fehérek a főtáblától.

Ugyanakkor az is nagyban befolyásolhatja a magyar támadó klubváltását, hogy a „tigriseknek” sikerül-e megszerezniük Jay Rodriguezt a Southamptontól. Persze ez nem jelenti azt, hogy Nikolics ne lenne képben több csapatnál, ám Mike Phelan, a Hull City menedzsere konkrét neveket nem említett, csak annyit, aktívak maradnak a piacon.

Nem mellesleg, az is elképzelhető, hogy csak télen értékesítik legjobbjukat a lengyelek, ha a csapat jól szerepel a Bajnokok Ligájában, hiszen ekkor a játékosok értéke is megugrik. De augusztus 31-én éjfélig még bármi történhet.

Gavalovits Sándor