Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Amikor a józan ész háttérbe szorul – A piaczárás élőben!

Eljött a 2016-os nyári átigazolási szezon zárónapja. A csapatok többségének éjfélig van ideje tető alá hozni az üzleteket. Vajon lesz aki túltesz a Pogba transzferen? Meglepetésekből általában nincs hiány ezen a nyáron, ám elképzelhető, hogy az igazi tűzijáték ma jön. Tartsanak FociClub.hu-val és nem maradnak le semmiről! Cikkünk egész nap folyamatosan frissül.

transfer live

18:12 – Kollégám átveszi a műszakot, a további híreket itt lehet elérni.

18:06 – HIVATALOS: Ezt lehetett sejteni egy ideje, a Valencia megszerezte Elliaquim Mangalát a Manchester Citytől. A francia középhátvéd egy évre érkezik kölcsönbe a spanyolokhoz.

mangala valencia

18:05 – Moussa Sissoko átigazolása is régóta húzódik, most egy új csapatot dobtak be a kalapba. Az Everton kész versenyezni a Tottenhammel a francia játékjogáért, a Newcastle viszont továbbra is 30 millió fontot szeretne kapni.

18:00 – Az átigazolási piac Németországban lezárult! Ha valaki eddig nem vitte véghez, amit akart, annak várnia kell januárig. Azonban a hírek még jöhetnek a Bundesligából, amiket mi igyekszünk is szállítani.

17:57 – Jack Wilshere helyzete végre valahára megoldódhat, az angol középpályás éppen utazik a Bournemouth-hoz, hogy pontot tegyenek az ügy végére.

17:55 – Németországban 6 órakor lezárul az átigazolási piac, azonban természetesen érdemes utána is követni az eseményeket, hiszen vannak olyan üzletek, amik még időben megköttettek, csak később kerülnek nyilvánosságra.

17:51 – HIVATALOS: Németországból is érkezett egy bejelentés, a Wolfsburg megszerezte Philipp Wollscheidot a Stoke Citytől. A 2-es számot fogja viselni, ahogy azt a hivatalos bemutatásánál is láthatjuk. Másik hír, hogy a Hamburg is szerződtetett egy játékost, az olimpiai bajnok Douglas Santos érkezik a kikötővárosba.

Wollscheid wolfsburg

17:47 – HIVATALOS: Ugye nem volt még elég az üzletekből? Gianluca Di Marzio szerint Marcos Alonso most már hivatalosan is a Chelsea játékosa. Elég sok dolga van Antonio Conténak, hiszen David Luizt is lassan be kell jelenteni. Az árát és, hogy meddig írt alá szerződést jelentjük, amint tudjuk.

17:41 – HIVATALOS: Most már nem kell tovább várni, a Stoke bejelentette Bruno Martins Indi érkezését a Portótól. Egyelőre kölcsönbe érkezik a szezon végéig, ami után megvásárolhatják.

17:38 – HIVATALOS: A Stoke szurkolóknak még várniuk kell, ugyanis előbb Liverpoolban tettek egy bejelentést. Luis Alberto elhagyta a Vörösöket a Lazio kedvéért 4,7 millió font ellenében. A szerződésbe beletettek egy záradékot, miszerint a következő eladásból a részesedés 30%-a a Liverpoolt illeti.

luis alberto

17:35 – A legfrissebb hírek szerint a West Ham szerződést ajánlana a jelenleg klub nélküli Alvaro Arbeloának, valamint a Stoke egy újabb bejelentésre készül, talán Martins Indi lesz az?

17:31 – Egy másik történet sem akar megoldódni egyelőre, Moussa Sissokóért továbbra sem hajlandó a Tottenham kifizetni 30 millió fontot, így jelen állás szerint marad Newcastle-ben. Korábban 25-öt ajánlottak a Sarkantyúsok a franciáért, de valami azt súgja, hogy találnak még 5 milliót valahonnan…

17:28 – Van valaki, akinek még nincs elege Jack Wilshere-ből? Teljes káosz uralkodik a médiában vele kapcsolatban, hiába mondták korábban, hogy a Roma tűnik a befutónak, Arséne Wenger nem akarná odaküldeni, mert rossz kapcsolatot ápolnak azóta, hogy Kosztasz Manolasz kapcsán a Farkasok elutasították az Arsenalt. Így jelen állás szerint a Bournemouth tűnik befutónak, de biztosat szerintem az angol középpályás sem tud. A Barátok közt elbújhat emögött.

17:24 – Bővebben a Sunderland rekordigazolásáról itt.

17:17 – David Luiz a legfrissebb hírek szerint már Londonban van az orvosija előtt. Elég gyorsak azok a vonatok Párizs és London közt…

Kép Forrása: backpagefootball.co.uk

Kép Forrása: backpagefootball.co.uk

17:13 – Magyarországon is zajlik az élet, Bajner Bálint például visszament Olaszországba a Modenához, bővebben itt.

17:12 – Csak úgy záporoznak a bejelentések! A Middlesbrough leigazolta az ex-barcelonai Adama Traorét az Aston Villától, míg Albert Adomah megy a másik irányba. 4 éves szerződést írt alá az újoncnál Traoré.

17:10 – Közben infók szivárognak ki a Gnabry-üzletről, egybehangzó értesülések szerint 8 millió fontért igazolt a Werderhez az Arsenaltól a tehetséges német.

17:06 – Két üzletet is be tudunk jelenteni! Jeff Hendrick klubrekord összegért a Burnley csapatához igazolt a Derby Countytól, valamint Nigel de Jong két évre írt alá a Galatasaray együtteséhez. Hendrick 10,5 millió fontba került, a holland áráról egyelőre nincs információ.

17:03 – A Spurs is nagyon közel áll egy bejelentéshez, a Marseille 21 éves szélsője, George N’koudou lehet hivatalos a következő órákban. Instagramon elég sokat mondó képet posztolt N’koudou, konkrétan a Spurs mottóját (to dare is to do). 9 millió fontot fognak fizetni érte a londoniak.

N'koudou

17:01 – HIVATALOS: Juan Cuadrado visszatért a Juventushoz! Di Marzio megerősítette, hogy a kolumbiai játékos ügyében megállapodtak a felek, így már csak Axel Witselre kell koncentrálnia a torinói alakulatnak.

16:58 – Régen volt róla szó, pedig fontos, Islam Slimani engedélyt kapott, hogy Angliába utazzon orvosi vizsgálatra. Az algériai csatár a Leicester legújabb szerzeménye lehet, ha minden jól alakul.

Slimani

16:55 – Fordulat Wilshere-ügyben! Ki tudja ezt követni? Az angol középpályásért a Sky értesülései szerint a Milan tett egy kései ajánlatot, így már négyen futnak érte versenyt a Bournemouth, a Crystal Palace és a Roma mellett.

16:52 – Emlékeztek Robson-Kanura? Ő volt az, aki azt a nagyszerű gólt rúgta az Eb-n a belgáknak a negyeddöntőben. A legfrissebb hírek szerint engedélyt kapott, hogy elhagyja a walesi válogatott edzőtáborát, hogy rendezze a jövőjét. A West Bromhoz mehet, bár neki nem kell sietnie, mert nincs klubja, így akkor is végbemehet az átigazolás, ha már nem lenne nyitva a piac.

16:50 – Brozovic visszautasította a Chelsea-t! A horvát játékos ügynöke megerősítette. hogy a kliense marad az Internél, ahol hamarosan egy új szerződést fog aláírni.

16:46 – Ismételten Di Marzio szolgáltatja a hírt, hogy Diego López elhagyta a Milant az Espanyol kedvéért. Hivatalos megerősítés még nincs, de gyakorlatilag már biztos az üzlet.

16:41 – HIVATALOS: A Sunderland megszerezte magának Didier Ndongot, ahogy az várható volt. 16 millió eurót fizettek érte a Lorient-nak, ahogy azt a hivatalos Twitter oldalukon is megerősítették. Ezzel nem döntöttek új átigazolási rekordot, hiszen pontosan ugyanennyibe került Asamoh Gyan is annak idején.

Ndong Sunderland

16:35 – Nagyon úgy tűnik, hogy David Luiz tényleg visszatér a Chelsea-hez. A Le Parisien úgy tudja, hogy a brazil hátvéd már vonatra is szállt, hogy Londonba utazzon. 32 millió fontról szólnak a hírek, és még egy orvosi is hátravan, szóval ennek a sztorinak még nincs vége!

16:28 – HIVATALOS: Bár nem akkora durranás, de azért mégis meg kell említeni, hogy a Granada kölcsönvette Alberto Buenót a Portótól, ahol mindössze 4-szer lépett pályára. Ne legyünk meglepődve, ha találkozunk még az ő nevével az Udinese vagy a Watford háza táján…

16:23 – A Wilshere-ügy is megoldódni látszik, a középpályás Gianluca Di Marzio tudomása szerint a Romát választotta, már csak az Arsenalnak kell zöld lámpát adnia, hogy végbemehessen az üzlet.

wilshere_1604288a

16:21 – Másik hír a londoniakkal kapcsolatban, hogy Aymen Abdennourhoz is egyre közelebb vannak, a tunéziai középhátvédet kész lenne elengedni a Valencia, amennyiben sikerül Elliaquim Mamngalával pótolni.

16:20 – A Sky Sports forrásai megerősítették, hogy folynak a tárgyalások a Paris Saint-Germain és a Chelsea között David Luizról. A brazil hátvéd szívesen visszamenne Londonba, az ő szavaival élve “befejezetlen ügye van” a klubbal. Az első ajánlat 30 millió fontról szólt, a PSG viszont ennél többet szeretne látni.

16:17 – Ha valaki szeretne részletesebben olvasni Samir Nasri klubváltásáról, az itt megteheti.

16:15 – HIVATALOS: Serge Gnabry a Werder Bremen játékosa. Az Arsenal fiatal német tehetsége 4,5 millió fontért szerződött a Weser partjára.

Gnabry Werder

15:51 – A spanyol Sport újság szerint Elliaquim Mangala átment az orvosin és hamarosan bejelenthetik a Valenciánál.

15:50 – Fábregas sem megy sehová! A spanyol középpályásért ajánlatot tett a Milan, azonban ő nem szeretne a Serie A-ba menni a Goal.com legfrissebb információi szerint. A Barcelona neveltje nagyon úgy tűnik tehát, hogy marad a londoni Kékeknél legalább januárig, aztán majd meglátjuk mi lesz a sorsa.

 Fabregas640

15:47 – Megérkezett a boldogító igen, Luka Krajnc a Sampdoria játékosa lesz. A Cagliari 21 éves védőjét hamarosan bejelenthetik Genovában.

15:43 – Isco marad! A Real Madrid spanyol középpályását a nap folyamán rengetegszer szóba hozták a Tottenham csapatával, de a Bernabeuban egy sajtós eseményen azt mondta a kameráknak, hogy marad.

isco

15:40 – Maradunk Észak-Angliában, ugyanis a Sunderland kész lenne megdönteni saját átigazolási rekordját. A kiszemelt a gaboni Didier Ndong, aki a Lorient védekező középpályása. A L’Équipe szerint hamar megköttethet az üzlet, 20 millió eurót fizetnének érte a Fekete Macskák.

15:35 – HIVATALOS: A Newcastle United szerződtette a Chelsea-től a ghánai válogatott játékost, Christian Atsut. Kölcsönbe érkezik egyelőre, de a Szarkáknak van lehetőségük a megvásárlásra, amennyiben feljutnak. A bal szélső egyetlen percet sem játszott a londoniak nagy csapatában, pedig a 2015-ös Afrikai Nemzetek Kupáján a torna legjobb játékosának választották.

Atsu Newcastle

15:30 – A transfermarkt.de információi szerint Nigel de Jong visszatért az LA Galaxyból Európába a Galatasaray csapatához. A holland középpályás legszebb időszakát a Milanban és a Manchester Cityben élte, mielőtt kiment volna az Államokba. Vélhetően kölcsönről van szó az ő esetében, de még semmilyen megerősítés nem érkezett.

15:23 – Olaszországban sem állt meg az élet, Mati Fernández a jelek szerint kész elhagyni a Fiorentinát a Cagliari kedvéért, írja a híres újságíró, Gianluca Di Marzio.

Másik hír, hogy Alessio Cerci is visszatérhet a Serie A-ba, jelenleg orvosin van a Bolognánál, azonban annak az ügynek is hamarosan pont kerül a végére. Cerci az Atleticó Madrid tulajdonába tartozik, onnan érkezne kölcsönbe.

15:19 – HIVATALOS: A Manchester City és a Sevilla egyaránt közölte, hogy Samir Nasri az utóbbiba szerződött egy évre kölcsönbe.

Nasri Sevilla

15:17 – Megyünk tovább Németországba, ahol a Schalke védekező középpályása, Kaan Ayhan kész elhagyni a klubot a Fortuna Düsseldorf kedvéért. Nem játszott sokat a gelsenkirchenieknél, mondhatjuk, hogy rámosolygott a szerencse?

15:13 – Samir Nasrit is hamarosan bejelenthetik a Sevillánál, a Goal.comnak sikerült lencsevégre kapnia, amint éppen elsétál a klub székháza előtt.

15:10 – Maradunk Angliában, a Crystal Palace továbbra sem mondott le Jack Wilshere megszerzéséről, viszont van alternatívájuk is, ha netán nem sikerülne tető alá hozni az üzletet. James McCarthy érkezhet az Evertontól vagy Tomás Rincón a Genoától, míg az Eb-n is szereplő Jonny Williams a Championshipben köthet ki.

15:05 – Hírek a Chelsea háza tájáról: ahogy azt már korábban említettük, Marcos Alonso orvosi vizsgálaton van a londoni klubnál, azonban ez még nem minden. Ismételten kölcsönadták a chilei tehetségüket, Christian Cuevast a Sint-Truidennek, valamint beleszólhatnak a Sissoko-ügybe. A francia játékost eddig a Spursszel boronálták össze, de míg a Sarkantyúsok nem akarnák kifizetni a Newcastle által kért 30 millió fontos vételárat, addig a Kékek ezt megadnák.

sissoko

15:00 – Üdvözöljük az újonnan érkezetteket és a már korábban velünk tartókat! Az átigazolási piac hajrájában rengeteg klub elveti a sulykot, itt vannak a mai nap legfontosabb történései. Továbbra is kérdőjeles Jack Wilshere vagy David Luiz sorsa, illetve a Bundesliga klubok is belehúzhatnak, hiszen 6-kor nekik már zárul a piac!