Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Januárban újra próbálkoznak a belga válogatottnál

Nyár végén nagy port kavart egy transzfernek a létre nem jötte. Emlékezhetünk, hogy az olasz bajnok Juventus, igyekezett betömni a lyukakat a középpályáján, mégpedig egy belga válogatott személyében. Ám a játékos klubja az utolsó pillanatban lemondta az üzletet. A torinói klub azonban nem adja fel, télen megpróbálkoznak megint.

AxelWitsel

Akik jártasak a témában, ők tudják, hogy Axel Witselről van szó. A középpályás 13 órát csücsült a Juve székházban várva a boldogító igenre, de a klubja, a Zenit lemondta a transzfert. Mit lehetett tenni, a játékos visszatért  orosz földre és folytatta a pályafutását babakék színekben. Azonban az olaszokat nem olyan fából faragták, akik ezt könnyen hagyják. A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta nyilatkazata legalábbis erre enged utalni:

“Könnyebb a helyzetünk Witsel megszerzése tekintetében. Könnyebbséget jelent majd, hogy lejár a szerződése. Ügyelni fogunk rá, hogy januárban vagy júniusban megszerezzük.”

Bár ez nem is utalás, ez konkrétan egy kijelentés, miszerint a Zenit már elgondolkodhat azon, kit fognak a belga helyére igazolni. A kérdés csak az, hogy már télen meg kell-e lépniük ezt, avagy ráérnek nyáron. Bár, ha a legmelegebb évszakban vállnak meg Witseltől, akkor azt ingyen fogják megtenni. Talán az ő szemszögükből jobb lenne, ha egy kis pénzt ki tudnának még csikarni a Juvétól télen.

BSZ