Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Capello: Messi a jobb, de CR7 érdemli meg az aranylabdát

Egyre többen foglalnak állást, hogy idén ki nyerheti meg az aranylabdát. Ezúttal a volt angol szövetségi kapitány és a Real Madrid korábbi mestere az olasz Fabio Capello nyilatkozott, hogy szerinte ki érdemelné meg idén az aranylabdát.

Netherlands v England - International Friendly

Fabio Capello is nyilatkozott a közelgő aranylabda átadásról, hogy nála ki a favorit. A 70 éves szakember jelenleg munkanélüli, de pályafutása során dolgozott már a Serie A-ban, a spanyol La Ligában is. Olyan csapatokat irányított, mint az AC Milan, Juventus, AS Roma, Real Madrid és volt az angol és orosz válogatott szövetségi kapitánya is. Pályafutása során nyert olasz és spanyol bajnokságot , valamint Bajnokok Ligáját és Európai Szuperkupát is. Capello szerint idén Ronaldo érdemelte ki az aranylabdát, mivel Eb-t és BL-t is nyert és rengeteg gólt szerzett az idei éven.

„Ronaldo megérdemli, hogy ő nyerje meg az idei Aranylabdát. Ő a legjobb játékosa a Real Madridnak és a portugál válogatottnak, mindent megnyert az előző szezonban. Zsákszámra termeli a gólokat, ráadásul emberileg sem érheti kritika. Nem akkora zseni, mint Messi, ettől függetlenül nagyszerű játékos. Messit többre tartom, de Ronaldo érdemli meg az Aranylabdát” – nyilatkozta Capello.