Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valenciában köthet ki a Juve mellőzött csatára! – Sajtóhír

Egybehangzó angol és spanyol lapértesülések szerint Simone Zaza angliai karrierje januárban véget érhet, az olasz csatár ugyanis Valencia labdarúgója lehet.

(Kép: as.com)

Simone Zaza nyáron nagy reményekkel, kölcsönbe került az angol West Ham United együtteséhez a Juventustól. A tizenhatszoros olasz válogatott támadó azonban finoman szólva sem váltotta meg a világot a kalapácsosoknál: Jól igazolja ezt 11 tétmérkőzésén szerzett nulla gólja is…
A hírek szerint az angolok nem marasztalnák tovább a Premier League jelentette kihíváshoz láthatóan nehezen alkalmazkodó Zazát, és a kölcsönszerződés lejárta előtt visszaküldenék a játékost a Juventushoz.

Az AS úgy tudja, a 25 esztendős támadó útja Torinó helyett Spanyolországba vezethet, pontosabban a hamarosan nyíló átigazolási piac ideje alatt nagy változásokat tervező Valenciához. A spanyol klub sportigazgatója, Jesús Garcia Pitarch kedden állítólag Londonban járt, hogy a tar fejű csatárral egyeztessen a klubváltásról. Az AS megemlíti, hogy a Valencia nem szívesen fizetne kompenzációs díjat a rossz formában lévő csatárért, akinek ráadásul jelentős fizetéscsökkenésbe is bele kellene mennie ahhoz, hogy újra felépíthesse magát a Mestallában. Zaza jelenlegi éves fizetése 3,5 millió euró – A játékos ennél csak kevesebbet kereshet a Valenciánál, ugyanakkor ennél talán fontosabb szempont lehet Zaza számára, hogy újra játékba lendülhet egy olyan klubnál, amelynek nagy szüksége lenne egy jó formában lévő támadóra.