Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vidal válaszolt Ancelotti kritikájára

A Bayern München vezetőedzője, Carlo Ancelotti figyelmeztette játékosát, Arturo Vidalt, hogy ha nem teljesít jobban ki fogja tenni a kezdőcsapatból, a chilei középpályás pedig válaszolt a kritikára. 

1482403754_610158_1482403844_noticia_normal

Forrás: As.com

Tegnap este 3-0-ra győzte le a Bayern a listavezető RB Leipzig csapatát, melynek köszönhetően átvették a vezetést a tabellán. A mérkőzésen Arturo Vidal is pályára lépett, aki egy ideje teljesítményével egyáltalán nem győzte meg edzőjét, Carlo Ancelottit, és a hétvégén keményen bírálta is a játékost:

“Vidal nem játszott jól, és ezt ő is tudja, pedig egy nagyon fontos játékos. Remélem jobban fog játszani a következő meccseken, főleg, mert Kimmich kiváló helyettese  lenne.”

Vidal az RB Leipzig elleni mérkőzés után válaszolt az Ancelotti felől érkező kritikára, és egyáltalán nem volt dühös edzőjére emiatt:

“Természetes, hogy kritizál, ha nem játszom jól, de persze nem egész évben csinálja ezt…Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a legjobb formám nyújtsam. Nem probléma a kritika, főleg tőle, hiszen ő a legjobb, és vele megnyerhetjük a Bajnokok Ligáját is.”

Szigeti Andrea