Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino borsos áron venne szélsőt a Serie A-ból – lapértesülés

Angol sajtóhírek szerint a téli átigazolási szezonban Mauricio Pochettino a Spurs argentin mestere a Serie A-ból igazolhat szélsőt. A kiszemelt a Fiorentina 22 éves válogatott szélsője.

federico-bernardeschi-fiorentina_1kn6n1kzynu2119v1zyc0prah0

Angol sajtóhírek szerint a Spurs argentin menedzserének legújabb kiszemeltje a Fiorentina 22 éves szélsője Federico Bernardeschi. Pochettino már januárban leszeretné igazolni a firenziek játékosát és 40 millió fontot sem sajnálna az olasz válogatott játékosért. A Tottenham mindenképpen erősíteni szeretne hiszen remek formájuknak köszönhetően féltávnál a 3. helyen állnak a PL-ben, és ha lépést szeretnének tartani a riválisokkal erősíteniük kell, hogy bele tudjanak szólni a bajnoki cím sorsába.

A 22 éves szélső Antonio Conte egyik a listavezető Chelsea menedzserének is egyik legfőbb kiszemeltje, de eddig nem tudta megszerezni a lilák játékosát. Olasz sajtóhírek szerint azonban Bernardeschinek nem lenne ellenére a januári klubváltás.

Bernardeschi 2014. júniusa óta szerepel a firenzieknél, ezalatt 75 mérkőzésen lépett pályára és 19 gólig jutott. A 2013/2014-es szezont a Crotone csapatában töltötte kölcsönben és 39 mérkőzésen jutott szóhoz és 12 alkalommal talált az ellenfelek kapujába.

A játékos szerződése eredetileg 2019-ig szól a Fiorentina csapatához és a transfermarkt portál a 22 éves tehetség piaci értékét 24 millió euróra taksálja.