Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Özil: “A szívem a Real Madridért dobog”

Az Arsenal német játékosát Mesut Özilt is megkérdezték mi a véleménye korábbi csapata a Real Madrid és Bayern München párharcáról.

mesut-ozil-arsenal

Mesut Özil véleményét is kikérték a Bajnokok Ligája egyik legjobban várt ütközetéről a negyeddöntőben, a Real Madrid és Bayern München párharcról. Özil 2010 és 2013 között szerepelt a királyi gárdában és 159 mérkőzésen 27 gólig jutott. Jelenleg az PL-ben vitézkedő Arsenal együttesét erősíti a német válogatott játékos, akik éppen a bajorok ellen búcsúztak a nyolcaddöntőben 10-2-es összesítéssel. A német középpályás a negyeddöntő egyik csemegéjéről így vélekedett:

“Nem titok. A szívem a Real Madridért dobog. A mai napig sok barátom van Madridban és a klubnál is. Szorítani fogok a Real Madridnak a Bayern elleni mérkőzéseken. Az erejüket mi már megtapasztalhattuk. Nagyon kemény mérkőzés lesz, de alig várom, hogy láthassam az összecsapást.”

Érdekesség, hogy Özilt korábban többször is hírbe hozták a bajorokkal, de nem igzaolt egyenlőre az Allianz Arénába. A német válogatott jövője ugyanakkor továbbra is kérdéses Londonban.