Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Torino visszautasította a Chelsea ajánlatát

Nagyon szeretné megszerezni Antonio Conte a Torino és az olasz válogatott gólvágóját, jelen állás szerint viszont mégsem állnak túl jól ez ügyben.

Kép: Goal.com

Kép: Goal.com

Andrea Belotti jelenleg egyike a világ legkeresettebb játékosainak. A fiatal támadó jó felépítésű, nagy munkabírású és roppant gólérzékeny – az Isten is a Premier League-be teremtette.

Ennek megfelelően keresik is bőszen Angliából, különösen a Chelsea tűnik lelkesnek, a kékekről ugyanis már elég régóta a legfőbb kérők között ír a nemzetközi sajtó. Megegyezés viszont azóta sincs.

Belotti szerződést hosszabbított a Torinóval és alapvetően nem úgy néz ki, mint aki minden áron távozni szeretne. A Torino is csak nagyon sok pénzért válna meg tőle – épp ezért mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha valaki meg akarja szerezni.

Az olasz Tuttosport értesülései szerint a Chelsea most tett is egy elég nagyvonalú ajánlatot Belottiért, ám az olaszok ezt azonnal visszautasították. A híradások 60 millió euróról szólnak, ami azért nem kis pénz. Nagyon magabiztosak az olaszok, hogy csak úgy visszadobnak egy ilyen ajánlatot.

A 23 éves csatár jelenleg Dzekóval holtversenyben, 24 góllal vezeti a Serie A góllövő listáját és állítólag szoros kapcsolat fűzi a városhoz, nem szívesen hagyná el Torinót.

Van az a pénz?