Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cassano megnevezett három, általa túlértékeltnek vélt klasszist

Antonio Cassano. Ő az a játékos akit aligha kell bemutatni bárkinek is. Játéka is emlékezetes, de inkább az, ahogyan az életet kezelte. Aktív pályafutása alatt állandóan a média középpontjában volt a balhéi miatt és ez mostanra sem változott meg. Most az egyik legnagyobb olasz sportújságnak mondta el a véleményét arról, hogy kiket is tart egy túlértékelt, szerencsés játékosoknak.

cassano_balotelli

Az egykori Real Madrid és AS Roma csillag a Gazzetta dello Sport-nak adott egy igazán terjedelmes interjút, amiben alapvetően a karrierjéről és a jelenlegi futballvilágról, azon belül pedig az olasz foci dolgairól beszélt. Ebben a cikkben azonban sikerült belerúgnia egy-két nagyágyábú is. Ahogyan szokta, nyersen elmondta a véleményét arról, hogy kiket is tart igazán “szerencsés” fickónak:

Három túlértékelt játékos? Pogba, James Rodriguez és Balotelli.” – mondta a jelenleg csapat nélküli játékos.

“Hogy Pogba megér-r 120 millió eurót? Nem, nem nekem. Rodriguez 80 millió eurót? Nem. Amennyiben ő ennyit ér, mennyi lett volna Andreas Iniesta az ő korában?”

“Balotelli kapcsán pedig, a legjobbakat kívánom neki és igencsak jól megy neki Franciaországban, de ahogy Pogbának, úgy neki is nagy szerencséje van: egy nagyon jó ügynök van mögöttük: Mino Raiola.”

“Mindkettejüknek elképesztő lehetőségeket biztosított.”

Nem semmi szavak ezek a rutinos támadótól, de aligha fogja ezt bármelyik emberke is magára venni a fent említett hármasból. Talán egy szellemes Balotelli választ még várhatunk.

Szerző: Borbély Szabolcs