Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: “Megvannak a kiszemeltjeink!”

A Bayern München vezérigazgatója, Karl-Heinz Rumenigge elmondta, a bajorok már pontosan tudják, hogy kikkel erősítenék meg keretüket a közelgő nyári átigazolási időszakban.

(Kép: goal.com)

“Carlo Ancelottival közösen egyeztetve megvitattuk az átigazolási politikánkat, így pontosan ismerjük a célpontjainkat! A következő szezonban még versenyképesebb csapatot szeretnénk kialakítani, a célunk pedig nem is lehet más, mint minden trófeáért harcba szállni!” – Jelentette ki Karl-Heinz Rumenigge. A Bayern vezérigazgatója elmondta azt is, hogy az átigazolások Niklas Süle megszerzésével már megkezdődtek. “A transzferpiac még csak most nyílik majd, mi azonban már megegyeztünk például Niklas Sülével, akinek a személyében egy fiatal és nagyon tehetséges játékost igazolunk. Német válogatott labdarúgóról beszélünk, aki remek szezonon van túl, és a jövőben fontos játékosunk lehet!” – fogalmazott Rumenigge.

A sportvezető kitért arra is, hogy szerinte a Bajnokok Ligája-búcsú ellenére a Bayern jó szezont zárt, hiszen toronymagasan, 15 pontos előnnyel nyerte meg a német bajnokságot, és ahogy Rumenigge megfogalmazta, egy bajnokságot ekkora előnnyel megnyerni bizony nem egy könnyű feladat. – Persze nem mernénk rá mérget venni, hogy a szezon elején a bajorok kiegyeztek volna azzal, hogy “csak” bajnokok lesznek (…) Hiszen tudjuk, hogy a német kupa elődöntőjében a Borussia Dortmunddal szemben alulmaradt Carlo Ancelotti csapata! 

Az átigazolásokra visszatérve, egyébként mint ismert a Bayern már megegyezett mindenben a Hoffenheimmel, és annak két játékosával, Sebastien Rudy-val és a már említett Niklas Sülével a nyári klubváltásról.