Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két év után távozhat a City játékosa – sajtóhír

The Daily Telegraph beszámolója szerint az angol Premier Leauge-ben idén bronzérmes Manchester City csapatát elhagyhatja Fabian Delph, aki két éve érkezett Manchesterbe.

fabiandelph-cropped_1t2pd5ta4y5mt1vsyvqdybd1l9

The Daily Telegraph értesülése szerint Fabian Delph távozhat a Manchester City együttesétől, miután nem sikerült stabil kezdővé vállnia Guardiola együttesénél. Delph iránt két Premier League-ben szereplő együttes is, nevezetesen a West Bromwich és a Stoke City is érdeklődik. A manchesteri együttes a hírek szerint 12 millió fontot szeretne a 27 éves középpályásért.

Delph 2015. júliusában érkezett az Etihadba az Aston Villa együttesétől 8 millió font ellenében, a manchesteri együttesnél két szezonja során 39 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot tekintve és négy gólig jutott. A 27 esztendős angol válogatott játékos pályafutása során megfordult a Leeds United csapatában is. 2016-ban nyerte meg egyetlen eddigi trófeáját az Angol Ligakupát a manchesteriekkel.

Delph szerződése eredetileg 2020-ig érvényes a Manchester City együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 8 millió euróra taksálja.

Kép forrása: whoscored.com