Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lendületben a Milan, megvan a harmadik igazolás is! – hivatalos

Az olasz Serie A-ben szereplő szebb időket is megélt AC Milan együttesénél új korszak vette kezdetét, a nyári átigazolási szezonban a piros-feketék már harmadik igazolásukat jelentették be. Ezúttal a Bundesligából erősítettek a milánóiak.

DB0KcIeWAAAlS1u

Az AC Milan együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolták a Wolfsburg svájci válogatott védőjét Ricardo Rodriguezt. A 24 éves balhátvéd 2022-ig kötelezte el magát a piros-feketékhez és 15 milló euróért vált klubot.

Ricardo Rodriguez öt és fél év után hagyja el a Wolfsburgot, melyben 2012 óta szerepelt és ez idő alatt 184 meccsen 22 gólig és 28 gólpasszig jutott. Rodriguez a német kitérő előtt a svájci élvonalban szereplő FC Zürich együttesében rúgta  bőrt, ahol három szezonja során 46 mérkőzésen két gólt szerzett.

Az AC Milan együttesénél új korszak vette kezdetét a tulajdnosváltással, az új tulajdnosok újra a világ élvonalába szeretnék emelni a piros-feketéket. És az ehhez vezető első lépést meg is kezdték a kínai tulajdonosok, hiszen a svájci védő már a harmadik nyári szerzeménye a milánóiakban. Mint ismert korábban már Mateo Musacchio (Villarreal), és Franck Kessié (Atalanta) érkezését is bejelentették a milánói együttesnél.

Kép forrása: AC Milan hivatalos honlapja