Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott védőt igazolt az AS Róma! – HIVATALOS

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Róma hivatalos honlapján számolt be arról, hogy szerződtette a Phillip által irányított PSV Eindhoven mexikói válogatott középhátvédjét, nevezetesen Héctor Morenot

xnhgeup8ycu8td23kf7y

A 29 esztendős Héctor Moreno négy évre szóló szerződést írt alá az AS Rómával – írja a “farkasok” weboldala. A klub nem hozta nyilvánosságra az átigazolási díj összegét, mely állítólag 5,7 millió euró. 

Héctor Moreno 2007 decemberében került Európába. Az akkor mindössze 19 éves mexikói középhátvéd a holland élvonalban szereplő AZ Alkmaar csapatához csatlakozott. Az ifjú futballista egészen 2011-ig erősítette az együttest, mellyel nyert bajnoki címet illetve pályára léphetett a Bajnokok Ligájában is. A 2011-es nyári transzfer időszak folyamán a La Ligában érdekelt Espanyol szerződtette, a barcelonai gárdában négy esztendőt húzott le, a spanyol első osztályban pedig 118 mérkőzésen lépett pályára. Innen vezetett az út számára a PSV Eindhovenhez, ahol tehát két szezont húzott le. A nagy múltú csapattal nyert bajnoki címet, illetve jóval több mint 10 Bajnokok Ligája mérkőzésen lépett pályára. A mexikói válogatottban 2007-ben debütálhatott, 2010 óta pedig a védelem oszlopos tagjának számít, rész vehetett a 2010-es és a 2014-es Vb-n is a nemzeti csapat tagjaként, melynek színeiben ezidáig 77 találkozón kapott lehetőséget.