Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cukic visszavonult?

Az egyik legmegosztóbb NB I-es játékos Vladan Cukic. A szerb középpályás, ha pályára lép garantált a sárga lap. (még úgy is kapott már sárga kártyát, hogy pályára se küldték) Cukic mióta Magyarországon játszik megfordult a Kecskemétnél és a Mezőkövesdnél is mielőtt a Fradiba igazolt volna. Hó végén lejár a szerződése, melyet nem hosszabbítottak meg, most pedig egy árulkodó jel arra utal, hogy két éve bejelentett visszavonulása valós lehet.

www.blikk.hu

www.blikk.hu

Vladan Cukic két évvel ezelőtt a Videoton elleni utolsó bajnoki forduló után sírva jelentette be, hogy ennyi volt befejezi pályafutását. Ráadásul góllal zárhatta volna le ferencvárosi karrierjét is, hiszen a Vidi elleni bajnokin gólt lőtt. A bajnokság után ennek ellenére edzésbe állt, s láss csodát augusztusban hosszabbítottak egy évet. Akkor elmondták, hogy egy évet még játszik majd játékosmegfigyelőként alkalmazzák. 2016 áprilisában Kubatov Gábor klubelnök elmondta, Cukic lesz a balkáni játékosmegfigyelő. Stílszerűen bajnoki címmel és kupaarannyal zárhatta volna karrierjét. Elmentek nyári szünetre, s a szerb focista ismét edzésre jelentkezett. Teltek a napok mikor a Ferencváros hivatalos weboldalán bejelentette: Vladan Cukic meghosszabbította szerződését. A focista ekkor elmondta, egy évre tervez, s utána szögre akasztja a stoplist. Eltelt az egy év. Cukic volt a kupadöntőn az utolsó játékos aki a büntetőt értékesítette, így az ő találatával nyerték meg a kupát. Eltelt a szabadság, s a Fradi-katona edzésre jelentkezett. A Ferencváros részéről azóta sem történt hivatalos bejelentés a középpályás jövőjével kapcsolatban, de….

A zöld-fehérek új igazolása Rui Pedro  a harmincas mezszámot kapta a fradi.hu játékosok menüpont tájékoztatása szerint. A harmincas volt eddig Cukic mezszáma.

Endrődi Dávid