Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gladbach: Orvosira érkezik a Dortmund védője!

A Dieter Hecking által irányított Borussia Mönchengladbach hivatalos facebook oldalán közölte, hogy orvosi vizsgálatra érkezik a Borussia Dortmund világbajnok hátvédje, nevezetesen Matthias Ginter

hi-res-90fb1813982e33ee570208fca91a7ebb_crop_north

A 23 esztendős Matthias Ginter az orvosi vizsgálat után írja alá szerződését a Borussia Mönchengladbach csapatával. Az ifjú középhátvéd az elmúlt hetekben az oroszországi Konföderációs Kupán vett részt, a német válogatott győzelemében pedig neki is komoly érdemei vannak, hiszen egy meccset kivéve mindegyiken pályára léphetett. Ahogy arról már korábban beszámoltunk a Bild értesüléseire hivatkozva, Ginter iránt a Tottenham Hotspur is komoly érdeklődés mutatott. A sarkantyúsoknak tehát végül le kell mondaniuk a fiatal védő megszerezéséről. 

Matthias Ginter tehát három esztendőt követően hagyja el a Borussia Dortmund csapatát, melynek színeiben minden frontot egybe véve 102 mérkőzésen léphetett pályára. Posztját tekintve eredetileg középhátvéd, de szükség esetén jobbszélső védőként és védekező középpályásként is bevethető. 

Kép forrása: Bleacher Report

Németh Boldizsár