Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rüdiger már Londonban van orvosin – sajtóhír

Nem csak Lacazette bejelentése áll küszöbön Angliában, az ESPN információi szerint ugyanis egy másik londoni csapat is szerződtetni készül.

Kép: IBTimes UK

Kép: IBTimes UK

Az amerikai portál szerint (a Sky Italiára hivatkozva) Antonio Rüdiger jelenleg az angol fővárosban tartózkodik, ahol az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon esik majd át. A német védő így valószínűleg elhagyja Rómát és a Chelsea-ben folytatja pályafutását! Antonio Conténak azért is fontos az ő megszerzése, mert nem tudták szerződtetni az első számú célpontot, Bonuccit; valamint a Southampton fiatal védőjét Virgil van Dijkot.

A 24 éves német válogatott hátvéd egyébként az Instagramon is tett már utalást a Chelsea-be szerződése kapcsán, egy kommentben ugyanis leírta, hogy ott folytatja – persze ez még mindig nem hivatalos megerősítés.

Rüdiger 2011-ben került át a Dortmund utánpótlásából Stuttgartba, onnan pedig 2015-ben vitte el az AS Roma, ahol egészen mostanáig játszott is. A mögöttünk hagyott szezonban stabil tagja volt csapatának a Serie A-ban és a BL csoportkörében is játszott. A mértékadó transfermarkt.de piaci értékét 25 millió euróra becsüli.