Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: továbbra is sikertelen a Morata-hadművelet

Az idei nyár egyik visszatérő sagája az angol élvonalbeli Manchester United, a spanyol első osztályú Real Madrid és Álvaro Morata háromszögének közös története. Ismeretes, hogy a José Mourinho vezette “vörös ördögök” szívesen soraikban tudnák a Madrid spanyol támadóját, de egyelőre minden egyes ajánlat süket fülekre talált a királyi gárdánál…

hi-res-ffb78b5c89a701ab56122141204abdcd_crop_northMikor ér véget a Morata-ügy? (fotó: Bleacher Report)

Sőt, most itt az újabb sikertelen kísérletről szóló értesülés. A Goal ugyanis úgy tudja, hogy a Manchester United legutóbbi Moratáért tett ajánlatát ismét lesöpörte a Real Madrid. A habfehérek kitartanak amellett, hogy 90 millió eurónak megfelelő összeget kérnek csatárukért cserébe.

A hírek szerint nem fukarkodtak Mourinhóék, és harmadik próbálkozásuk alkalmával igencsak zsebbe nyúltak volna, hiszen 80 millió eurót tettek volna le Florentino Pérez elnök úr asztalára Moratáért. Ez állítólag 10 millió euróval több, mint a legutóbb kínált összeg. Ám a madridiak kötik az ebet a karóhoz annak ellenére is, hogy a Goal szerint a 24 esztendős támadónak esze ágában sincs visszatérni a BL-győzteshez – jelenleg szabadságát tölti – , ugyanis nagyon elkötelezett a Manchesterbe igazolás iránt.

Morata ügyében biztosan lesz még fejlemény, hiszen a United számára Zlatan Ibrahimovic távozásával létfontosságúvá vált egy középcsatár leigazolása, és azok alapján, hogy ekkora összeget is hajlandó lenne madridi kiszemeltjére áldozni Mourinho, első számú célpontnak mondható a spanyol válogatott futballista.