Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Bejelentették Pepe utódját – hivatalos

A Real Madrid tegnap Theo Hernandez érkezését tette hivatalossá, ma pedig bejelentették, hogy visszahozzák a Frankfurtnál a szezonban kölcsönben lévő Jesus Vallejót. 

14769850108428

Forrás: Marca

Ahogy azt már eddig is tudni lehetett, Jesus Vallejót visszahozza a Real Madrid az Eintracht Frankfurt csapatától, ahol az előző szezont kölcsönben töltötte. A királyi klub hivatalos közleményben osztotta meg a nyilvánossággal, hogy július 7-én, azaz pénteken 13 órakor kerül bemutatásra a Santiago Bernabéu Stadion elnöki páholyában. A játékos ezután először futhat ki a stadion gyepére a Real Madrid mezében, majd a sajtótájékoztatón válaszolhat a média munkatársainak a kérdéseire.

A 20 éves hátvéd 2015-ben került a Real Zaragozától a királyi gárdához 5 millió euró ellenében, de rögtön vissza is küldték egy kölcsönszerződés keretében az előző csapatához. Tavaly nyáron visszakerült a Real Madridhoz, ám ők ismét kölcsönadták a német Eintracht Frankfurtnak, ahol sérüléseit leszámítva kiváló idényt futott. A fiatal játékos teljesítményével meggyőzte a habfehér gárdát arról, hogy remekül fogja helyettesíteni a 10 év után távozó Pepét a védősorban.