Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Championshipben folytatja a Porto csillaga! – HIVATALOS

Meglepő helyre igazolt a Porto tehetséges futballistája. Korábban már oldalunk beszámolt arról a Sky Sports információira hivatkozva, hogy az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Wolverhampton Wanderers komoly érdeklődés mutat az ifjú Ruben Neves játékjoga iránt. A hírek igaznak bizonyultak, hiszen a “farkasok” hivatalosan is bejelentették a portugál csillag szerződtetését…

 

 

Ruben Neves öt esztendőre szóló szerződést írt alá a Championshipben szereplő Wolverhampton Wanderers csapatával – számolt be róla a klub honlapja. Neves tehát újra együtt dolgozhat Nuno Espirito Santoval, aki ugyebár éppen a Porto gárdájánál volt a trénere. Az ifjú középpályás a hírek szerint 15 millió font ellenében váltott csapatot. 

Ruben Neves a 2014/2015-ös szezon folyamán mutatkozhatott be a Porto legjobbjai között. A rendkívül komoly múlttal bíró portugál klub színeiben minden frontot egybe véve 93 mérkőzésen jutott szóhoz. Mindössze 18 esztendős volt, amikor 2015-ben debütálhatott a portugál labdarúgó-válogatottban, összesen ezidáig 2 találkozón kapott lehetőséget. 

Németh Boldizsár