Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Steve Mandanda visszatér a Ligue 1-be?

A rutinos francia hálóőr röpke egy esztendőt követően távozik is a Premier League-ből? A L’Equipe információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Crystal Palace kötelékébe tartozó Steve Mandandát korábbi klubja, az Olympique de Marseille szeretné leigazolni…

Cl1QxH1WgAA-wCC-1024x576

A francia napilap úgy értesült, a Rudi Garcia által irányított Olympique de Marseille 1,5 millió eurót adna egykori kapusáért, ám a Crystal Palace állítólag 8 millió euró ellenében hajlandó csak elengedni a francia portást. Steve Mandanda ugyebár tavaly nyáron ingyen csatlakozott az angol gárdához, balszerencséjére egy komolyabb sérülés miatt csupán 9 bajnokin tudott védeni. 

Steve Mandanda 2007-2016-ig védte az Olympiqu de Marseille hálóját. Az OM kapusaként mutatkozhatott be a francia labdarúgó-válogatottban 2008 nyarán. A 2008-as Európa-bajnokságot követően úgy tűnt, ő lesz a nemzeti csapat első számú hálóőre, ám idővel kikerült a kezdőből. Több tornát is megjárt, ám lehetőséget egyiken sem kapott. A Marseille színeiben viszont végig kirobbanthatatlannak számított, minden frontot egybe véve 441 találkozón jutott szóhoz a neves francia gárdában.

Németh Boldizsár