Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Angliába a támadó

A West Ham nagy fába vágta a fejszéjét, és még a nyáron le akarja szerződtetni a Bayer Leverkusen egyik alapemberét.

javier-chicharito-hernandez-bayer-leverkusen_v9yzyob2pusz1phn0uhznmwr0

A Bayer Leverkusennek hamar felejtése fog merülni a 2016/2017-es idénye, mivel a csapat csak a 12. pozíciót csípte el, így a szebb napokat is megélt együttesnek egy évre le kell mondania a nemzetközi kupaszereplésről.

A West Ham United nézte ki a csapat egyik alapemberét magának. A kalapácsosok szívesen látnák a soraikban Javier „Chicharito” Hernández-t. A 29 éves mexikói csatárnak nem idegen a Premier League, hiszen néhány szezont már lehúzott Angliában is. 2010-ben, miután a Guadalajara és a Manchester United megegyezett egymással, hagyta el a játékos a hazáját, és folytatta a pályafutását a Ködös Albionban a Vörös Ördögök játékosaként. 2010 és 2015 között futballozott az Old Traffordon, majd egy éves kitérőt tett Spanyolországba, a Real Madridhoz, ezt követően csatlakozott a Bayer Leverkusen együtteséhez.

A Leverkusenben eddig 54 mérkőzésen 28 találatig jutott, és alapember lett a csapatban. Az még nem derült ki, hogy a Kalapácsosok mennyit fizetnének a gólerős mexikóiért, az viszont biztos, hogy mélyen a zsebükbe kell nyúlni, ha el akarják őt csábítani Németországból.

kép: performgroup

Nagy Gábor