Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 14.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Barcelona: A spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be, hogy mindenben megegyeztek a portugál Benfica csapatával, hogy leigazolják Nelson Semedót. A transzfer részletei itt olvashatók.

Manchester City: Továbbra is bizonytalan Joe Hart jövője. Az angol válogatott kapusaért sorba állnak a klubok, legnagyobb esélye annak van, hogy Hart a West Ham United együttesében kössön ki. Bővebb részleteket itt olvashatnak.

Real Madrid: Az idei U21-es Eb legjobb játékosának megválasztott Betis-nevelés Dani Ceballos a BL-győztes Real Madrid csapatában folytatja adta hírül a királyi gárda hivatalos honlapján. A transzfer részletei itt olvashatók.

Játékossors: A Premier League-ben előző szezonban bronzérmes Manchester City együttese hivatalos honlapján jelentette be a riválistól szerződtette a világ legdrágább védőjét, nevezetesen Kyle Walkert. A transzfer részletei itt olvashatók.

Chelsea: a bajnok londoni kékek belga támadója Michy Batshuayi  kölcsönbe mehet Franciaországba vagy Törökországba, angol sajtóértesülések szerint.

AC Milan: A nyár egyik legváratlanabb klubváltását hozhatja Olaszországban Leonardo Bonucci, miután az olasz válogatott védője e torinói együttestől a rivális milánóiakhoz igazol. Bonucci már Milánóban tartózkodik, részletek ITT.

Játékossors: Pierre-Emerick Aubameyang a Bundesliga előző szezonjának gólkirálya hamarosan dönt jövőjével kapcsolatban a The Sun értesülései szerint. A gaboni gólvágóért a Chelsea, AC Milan és Liverpool mutat komoly érdeklődést. A támadó a hírek szerint 65-70 millió euró körüli összegért válthat klubot.

Dortmund: A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy két esztendővel meghosszabbította Shinji Kagawa szerződését. Részletek ITT.

Juventus: A SportMediaset információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus szeretné leigazolni a Real Madrid német klasszisát, nevezetesen Toni Kroos-t. Részleteket itt olvashatnak.

West Ham: A Stoke City osztrák válogatott játékosa Marko Arnautovič a hírek szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy 20 milló font ellenében a WHU játékosa legyen.

Chelsea: A klub engedélyével Nemanja Matics és Diego Costa is kihagyja a Premier League-ben címvédő Chelsea együttesének közelgő távol-keleti túráját, ez pedig minden bizonnyal a távozásukat vetíti elő.