Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A La Ligából igazolt védőt a Galatasaray – hivatalos

A török bajnokságban szereplő Galatasaray együttese hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy a spanyol La Ligából igazolt rutinos brazil védőt.

maxresdefault

A török élvonalban szereplő Galatasaray hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy leigazolta a spanyol FC Sevilla brazil védőjét Marianot. A 31 esztendős védő hároméves szerződést kötött az isztambuli együttessel és a hírek szerin 5 millió eurót fizettek érte a spanyol Sevillának.

Mariano 2015 óta szerepelt a Sevilla együttesénél és 53 mérkőzésen lépett pályára az andalúziai együttesnél. A 31 esztendős brazil védő korábban olyan csapatokat is erősített, mint a Cruzeiro, Fluminense vagy az Atlético Mineiro. A rutinos védő a Sevilla előtt a francia Ligue 1-ben szereplő Bordeux együttesénél töltött el négy szezont is ahol összesen 143 mérkőzésen lépett pályára és ezalatt négy gólt is szerzett.

Mint arról korábban beszámoltunk a Galatasaray hazánkban is megfordult és két magyar együttessel is játszott felkészülési mérkőzést, nevezetesen a Gyirmóttal és a Diósgyőrrel is.

Kép forrása: Galatasaray fb oldala

O.G.