Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Sanches lehet a következő – sajtóhír

A portugál válogatott játékos a jelek szerint az idei szezont már Milánóban kezdi és az sincs kizárva, hogy hosszú távon marad. Itt valami készül…

Kép: Goal.com

Kép: Goal.com

Tavaly nyáron 35 millió euróért jött Renato Sanches a Benficától, most viszont úgy néz ki, egy év után távozhat is. A német Sport Bild ugyanis arról ír, a bajorok készek megválni megfelelő ajánlat esetén a nagy teherbírású középpályástól – az AC Milan pedig kész tárgyalni.

Portugál lapinformációkra hivatkozva arról ír a német lap, hogy a Milan ezen a nyáron megszerzi Sanchezt: két évre vennék kölcsön, de a megállapodás tartalmazna egy kivásárlási záradékot is, 47 millió euróról. A Benfica anno úgy kötött szerződést a Bayernnel, hogy bizonyos mérföldkövek (pl.: Aranylabda, FIFA álomcsapat stb.) esetén további milliókat kapnak a fiatal játékosért – vélhetően ez ügyben is egyezkedni kell majd az olaszokkal.

További jel még, hogy a hírt a portugál Record c. lap szellőztette meg – azok, akik elsőként írtak Semedo Barceloába szerződéséről is. Ebből kiindulva tehát a sztorinak lehet igazságalapja. Várjuk a további fejleményeket.