Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevilla: Visszatérhet a korábbi közönségkedvenc! – Sajtóhír

Nem elképzelhetetlen, hogy a Manchester City együttesétől a nyáron elbocsátott Jesus Navas újra Sevillában futballozik majd (…)

Jesus Navas és kisfia a Sevilla stadionjában (Kép: marca.com)

A Sevilla saját nevelésű játékosa, a jelenleg szabadon igazolható Jesus Navas az andalúz nagyvárosban vakációzik, és ha már ott volt egyből szárnyra kaptak azok a híresztelések, mely szerint a 31 esztendős szélső visszatérhet régi sikerei helyszínére.

A “sevillai piros-fehéreknél” 2013-ban történő angliai szerződése előtt 391 tétmérkőzésen pályára lépő Navas, a Marca szerint sem véletlen, hogy Sevillában tartózkodik, hiszen a 35-szörös spanyol válogatott szélső nagyon is szeretne újra a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban futballozni.
Navas például legutóbb kisfiával éppen a Sevilla stadionjánál fotózkodott, ahová a neves madridi sportnapilap szerint nem csak körbenézni érkezett (…)

(…) A Marca egyébként megemlíti azt is, hogy a Sevillánál is hajlanának Navas szerződtetésére, apró bökkenő lehet azonban, hogy a korábbi Man. City-játékos ügynöke ugyan az, aki a Sevillát elhagyó, januártól az Atléticoban futballozó Vitolo ügyeit is intézi, a klubnak pedig nem a legfelhőtlenebb a viszonya jelenleg a játékosügynökkel.