Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tíz év után távozott Liverpoolból Lucas Leiva! – hivatalos

A rutinos brazil középpályás Lucas Leiva tíz esztendőt követően hagyta el az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpoolt és Olaszországba  igazolt.

lucas

Az olasz Serie A-ban szereplő Lazio hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy mindenben megegyezett a PL-ben legutóbb negyedik helyezett Liverpool együttesével és a brazil Lucas Leiva tíz év után távozik az Anfieldről. A rutinos brazil középpályásért a római egyesület 5,7 millió eurót fizet a vörösöknek. Hogy a 22-szeres brazil válogatott játékos mennyi időre kötelezi el magát a rómaiaknál, egyelőre egyik fél sem hozta nyilvánosságra.

Lucas Leiva 2007 nyarán a Grémio csapatától igazolt a Liverpoolhoz 10 millió euró ellenében. Lucas Leiva a 2008/2009-es szezontól vált a “vörösök” alapemberévé. Az  előző szezonban  háttérbe szorult, s leginkább csereként jutott szóhoz. A Liverpool színeiben minden frontot egybe véve 346 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 7 alkalommal volt eredményes illetve 21 gólpasszt osztott ki a társai között.

A nyár eddigi 10 legdrágább igazolásáért (KATT IDE)

Kép forrása: Lazio Facebook oldal

O.G.