Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arnautovic ligán belül váltott klubot – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Stoke City osztrák válogatott támadója Marko Arnautovic ligán belült váltott klubot és a riválishoz igazolt.

ArnautovicShirt_2_726

A Premier Leauge-ben szereplő West Ham együttese hivatalos honlapján jelentette be, azt amiről már napok óta hallani lehetett az angol sajtóban, hogy leigazolták a Stoke City osztrák válogatott játékosát Marko Arnautovicot. A 28 esztendős támadóért a “kalapácsosok” rekordot jelentő 28 millió eurót fizettek a Stoke Citynek. Arnautovic ötéves szerződést kötött új klubjával.

Az osztrák válogatott támadója profi karrierjét a holland bajnokságban szereplő Twente együttesénél kezdte, ahol három szezonja során 59 mérkőzésen lépett pályára és 14 gólt szerzett. Ezt követően a Bundesligába igazolt a Werder Bremen együtteséhez és négy szezonon keresztül erősítette a brémai együttest és 83 mérkőzésen 16 gól volt a mérlege a rutinos támadónak. Legutóbb a PL-ben szereplő Stoke Citynél szerepelt és összesen 145 mérkőzésen lépett pályára a “fazekasok” színeiben és 26 gólig jutott.

A nap legfrisebb átigazolási híreit egy csokorba gyűjtve itt olvashatják (KATT)

Képek: West Ham hivatalos oldala