Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Erősített a Premier League újonc

A Brighton a Newcastle mögött másodikként harcolta ki a tagságot a 2017/2018-as Premier League idényre. Az újonc izgatottan készül az új megmérettetésre, és a keret erősítése érdekében a Chelsea együtteséből hozott erősítést.

2787595300000578-3037207-Chelsea_captain_Brown_celebrates_after_scoring_the_opening_goal_-a-15_1428948782593

A Brighton megerősítette, hogy leigazolta a Chelsea játékosát, Izzy Brown-t. A fiatal játékos az elmúlt időszakot kölcsönben töltötte a Championshipben. A játéklehetőség miatt a Rotherham majd a Huddersfield együttesébe került kölcsönbe, azonban most ismét visszatérhet a legfelsőbb osztályba. Egy szezon erejéig került kölcsönbe az újonchoz, ahol garantáltan sok játékpercet gyűjthet majd össze, és ezzel a fejlődés útjára léphet.

A Huddersfield együttesében is nagy segítségre volt a csapatnak, mivel ők is kiharcolták a tagságot a legjobbak között. A Brighton nem számíthat könnyű menetre a Premier League-ben, a csapat elsődleges célja az lesz, hogy kiharcolja a bennmaradást. Ehhez már az első fordulóban egy kemény ellenféllel, a Manchester City-vel kell összemérniük a tudásukat.

kép: dailymail

Nagy Gábor