Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Bruyne varázsolt a Madrid ellen

A Manchester City felkészülési mérkőzésen győzte le 4:1-re a Real Madridot. A győzelemből Kevin De Bruyne két gólpasszal vette ki a részét.

debruyne-swansea-cup

Pep Guardiola nagyon elégedett volt a belga válogatott játékos teljesítményével a Real Madrid ellen 4:1-re megnyert mérkőzésen. De Bruyne előbb Sterlingnek, majd Stonesnak adott gólpasszt, és a végeredményhez nagyban hozzájárult ez a két remek labda. A passzok mellett a meccsen is végig remek formában futballozott a középpályás.

Guardiola reméli, hogy a felkészülési mérkőzésen mutatott formáját a belga a következő Premier League idényre is átmenti, mivel a tavalyi harmadik pozícióval nem volt elégedett, és reméli, hogy idén már a bajnoki címért fog versenybe szállni az alakulat.

De Bruyne-nel kapcsolatban Guardiola arra a következtetésre jutott, hogy, ha megfelelő hangulatban, és optimistán lép pályára, akkor nem sok jóra számíthatnak az ellenfelek. Nehéz még egy olyan játékost találni, mint a belga tehetség. Ha kell harcol, és gólpasszokat osztogat a csapattársainak. Ha a következő során is olyan hangulatba lép pályára, ahogyan azt tette a Real Madrid ellen is, akkor sok félnivalója lesz az ellenfeleknek a Premier League-ben.

kép: independent

Nagy Gábor