Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Elengednék az Európa-bajnok játékost! – Sajtóhír

Spanyolországi sajtóértesülések szerint az FC Barcelonánál egy megfelelő ajánlat esetén nem marasztalnák az egy évvel ezelőtt nagy reményekkel szerződtetett André Gomest.

(Kép: marca.com)

Az FC Barcelonánál a hírek szerint nem feltétlenül tartanák vissza egy megfelelő ajánlat esetén André Gomest. Az elmúlt nyáron a Valencia együttesétől 35 millió euróért szerződtetett portugál válogatott futballista a mögöttünk hagyott idényben nem számított alapembernek Luis Enrique vezetőedzőnél, és kérdéses lehet a helyzete Ernesto Valverdénél is.

Ahogyan azt a Marca is említi, a jelenleg a Konföderációs-kupán való szereplés miatt még vakációját töltő Európa-bajnok középpályás hátrányból indul társaival szemben, hiszen később kezdi a munkát Valverdével, ráadásul a madridi székhelyű sportnapilapnál nem felejtették el azt sem, hogy a Barca szurkolói már többször is kifütyülték Gomest teljesítménye miatt, ami szintén nem egy jó “ajánlólevél”.

A Marca még azt is hozzáteszi beszámolójához, hogy a 24 esztendős játékost azért is engedheti el a Barca, mivel Gomesért jobb pénzt kaphatnak a katalán fővárosban, mint azért az Arda Turanért, akiért a klub bánatára nem igazán futott be az utóbbi időben még csak megkeresés sem!