Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Thomas Vermaelen visszatérhet a PL-be – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a FC Barcelona belga válogatott védője Thomas Vermaelen visszatérhet a Premier League-be. Vermaelen korábban már szerepelt a PL-ben az Arsenal együttesében.

vermaelen2_1

Angol sajtóértesülések szerint a FC Barcelona belga válogatott védője Thomas Vermaelen ismételten a Premier League-ben folytathatja pályafutását. A 31 esztendős középhátvéd iránt két klub is érdeklődik a PL-ből, nevezetesen a West Bromwich és a Crystal Palace is. A katalánok 5 milliót szeretnének legalább a játékos eladásából a hírek szerint.

Vermaelen az amszterdami Ajax nevelése és 2004. február 15-én az amszterdami együttes a felnőtt csapatában is bemutatkozhatott a holland élvonalban az FC Volendaam elleni idegenbeli mérkőzésen. Összeségében az Ajax-nál öt szezont töltött el és egyet pedig a Waalwijk-nál kölcsönben, ezalatt 133 mérkőzésen lépett pályára és kilenc gólt szerzett. 2009 nyarán a PL-ben szereplő Arsenal játékosa lett 10 millióért és öt szezonja alatt az ágyúsoknál összesen 150 mérkőzésen jutott szóhoz minden sorozatot tekintve és 15 gólt is szerzett, amivel az egyik leggólerősebb védőnek tekinthető. 2014. augusztusában a világ egyik legjobb csapatának nem tudott nemet mondani és aláírt a Barcelonához 15 millió euróért. Azonban a katalán fővárosban nem igazán találta meg számításait a folyamatos sérülései miatt. A Nou Camp-ban eltöltött két szezon során mindössze 21 mérkőzésen lépett pályára. A legutóbbi szezonban pedig a Serie A ezüstérmesét az AS Roma együttesét erősítette, ahol szintén kevés lehetőséget kapott, mindössze 12 mérkőzésen játszott.

További átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép forrása: skysports.com