Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jesus Navas ismét Sevillában – hivatalos

A spanyol bajnokságban szereplő Sevilla együttese hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták Jesus Navast a Manchester Cityből. A szélső így visszatér nevelőegyesületéhez, amit egy ötletes videóval is prezentált a klub. 

_DSC5441

Forrás: FC Sevilla hivatalos oldal

Jesus Navas ma megérkezett Sevillába, hogy aláírja a szerződését, illetve hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon. A spanyol szélsőnek lejárt a kontraktusa a Manchester Cityvel, ezért ingyen érkezett az andalúziai csapathoz. A játékost ma este mutatják be a szurkolóknak a Ramon Sanchez-Pizjuan stadionban.

Navas 15 éves korában került a Sevilla utánpótlás-csapatához, majd 2003-ban debütált a felnőtt csapatban. Az ott eltöltött 10 szezonban összesen 391 tétmérkőzésen lépett pályára, ahol 31 gólt és 83 gólpasszt szerzett. 2013-ban azonban a Manchester Citybe igazolt, ahol sokáig alapembernek számított, ám az előző szezonban, Pep Guardiola irányítása alatt szinte mindig kimaradt a kezdőből. A 4 év alatt így is összesen 183 tétmeccsen lépett pályára, ahol 8 gólt és 39 gólpasszt jegyzett.

A spanyol szélső visszatérésének alkalmából a Sevilla egy vicces videót készített a játékossal. Navast “elrabolják”, majd a Ramon Sanchez-Pizjuan stadionban rakják ki. Nem ők álltak elő ilyen ötlettel először: a Juventus Alex Sandro ékezésénél, az FC Nantes pedig új kapusuk leigazolásánál készítettek ötletes videót.