Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékos távozott Guardiola Cityjétől! – hivatalos

Újabb játékos távozott a Manchester City együttesétől jelentette be a manchester klub hivatalos honlapján. Ezúttal a csapat 30 esztendős védekező középpályása Fernando döntött a távozás mellett és Törökországba igazolt.

fernando

A Premier Leauge előző szezonjában bronzérmes Manchester City a klub honlapján jelentette be, hogy három év után távozik a csapat brazil középpályása Fernando és a török Galatasaray együttesénél folytatja pályafutását. A brazil középpályás hároméves szerződést kötött az isztambuli gárdával és a hírek szerint a török együttes 5,25 millió eurót fizetett érte a manchesteri klubnak.

A 30 esztendős brazil középpályás 2014-ben a Portótól szerződött a manchesteri klubhoz, amelynek színeiben összesen 101 tétmeccsen lépett pályára és négy gólt szerzett. Fernando volt az a játékos aki a manchesteri klub 1000. találatát szerzete a PL történetében a West Bromwich ellen. Manchesteri évei előtt a Porto csapatát erősítette ahol 2007 és 2014 között futballozott és összesen 228 mérkőzésen lépett pályára a portugál együttesnél és 5 gólig jutott.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép forrása: skysports.com