Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így áll most a Coutinho-ügy!

A Neymar-ügy lezárulta után sem fogunk unatkozni, ugyanis a háttérből előlép a Coutinho-sága, avagy az FC Barcelona már a brazil kiválóság pótlásán szorgoskodik. Sőt az is lehet, hogy Coutinho amúgy is célkeresztben lett volna, és mellette még a Dortmund kiválóságára is lecsapnának a katalánok, akiknek most van miből költekezniük. 

Co-Coutinho-Barca-se-hoan-thien-hon

Az egyik legmegbízhatóbb újságíró, Guillem Balague a Sky Sports munkatársa a következőképen összegezte a Coutinho-ügyet:

– A Liverpool álláspontja továbbra is világos: nem kívánnak megválni Philippe Coutinhótól. Eddig egyetlen ajánlatot kaptak, ami egy 80 millió eurós volt, ezt az angol klubnál azonnal visszautasították.

– Az egyezség már megvan Coutinhóval, többek között ezért is hisznek a Barcelonánál abban, hogy képesek lesznek a Liverpoollal is dűlőre jutni. Azonban ez keddig biztos, hogy nem fog sikerülni, amiről a katalán média írt.

– Egy tárgyalóasztalnál soha ne mond, hogy soha, a Barcelona mindent megtesz azért, hogy egyre nagyobb nyomást gyakoroljon a Liverpool vezetőségére, ők azonban biztosak abban, hogy ellen tudnak állni a növekvő nyomásnak.