Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: A Barca miatt tovább csúszhat Neymar debütálása!

Jelen állás szerint Neymarnak még várnia kell arra, hogy bemutatkozhasson új csapata, a Paris Saint-Germain színeiben.

(Kép: marca.com)

A francia bajnokságban győzelemmel indító Paris Saint-Germain a Ligue 1 második fordulójában, a Guingamp ellen lép pályára. Könnyen elképzelhető, hogy ezúttal sem lesz ott Unay Emery csapatában a sztárigazolás, Neymar. A Barcától világrekord összegért, 222 millióért megvett brazil klasszis debütálása ugyanis tovább késhet, köszönhetően bonyolultnak tűnő jogi és banki folyamatoknak.

Az FC Barcelonánál a legújabb hírek szerint addig nem hajlandóak véglegesíteni a transzfert, amíg nem kapják meg teljes egészében banki számlájukra a 222 millió eurót!
Ez azért nagy probléma a PSG-re nézve, hiszen ahhoz hogy Neymar játszhasson a hétvégén, a brazil klasszis papírjainak csütörtök estig kellene megérkeznie a francia szövetséghez. Azonban amíg a Barca számláján nincs ott a 222 millió euró, a klub nem hajlandó kiadni Neymar papírjait a spanyol szövetségnek, amely így nem tudja átadni azokat a francia ligának, a transzfer véglegesítéséhez pedig mindez elengedhetetlen (…)

A hírek arról is szólnak, hogy a PSG-nél kezdik úgy érezni, hogy Barcelonában szándékosan késleltetik a dokumentumok kiadását, így a franciák hivatalos panaszt készülnek tenni a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA).