Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal középpályását vinné a Newcastle! – sajtóhír

A The Sun információi szerint a Rafael Benítez által irányított Newcastle United szeretné szerződtetni az Arsene Wenger vezette Arsenal kötelékébe tartozó Jack Wilshere-t, aki az előző szezont a Bournemouth színeiben töltötte. 

351744_heroa

A még mindig csak 25 esztendős Jack Wilshere játékjoga iránt azonban állítólag nemcsak a Newcastle United érdeklődik élénkebben. A hírek szerint az angol középpályást a Bournemouth valamint a West Ham United is szívesen a soraiban tudná a Premier League berkein belül. Ahogyan azt már említettük, az előbbi csapatban kölcsönben futballozhatott az előző idényben, míg utóbbi együttes Wilshere gyerekkori kedvence volt. 

Jack Wilshere már rendkívül fiatalon, mindössze 18 évesen az Arsenal alapemberévé vált. A 2010/2011-es idényben nyújtott teljesítmény miatt több elismerést is bezsebelt. Az út számára azonban nem ennél feljebb, hanem csak lejjebb vezetett. Rendkívül komoly sérülései miatt hosszabb távon nem tudott a londoni “ágyúsok” meghatározó alakjává válni. Wilshere minden frontot egybe véve ezidáig 160 mérkőzésen jutott szóhoz az Arsenal színeiben, melyek során 12 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár