Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho transzfer: a Liverpool újabb ajánlatot dobott vissza a Barcának!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Barcelona és Coutinho is mindent elkövet, hogy minnél hamarabb lezárja a jó ideje húzódó transzfert. A katalánok pedig péntek délután újabb ajánlatot tettek a Pool braziljáért.

Co-Coutinho-Barca-se-hoan-thien-hon

Mint ismert már hetek óta fő téma a nemzetközi sajtóban Coutinho Barcelonába igazolása. Azonban a Liverpool mindeddig ellenállt a Barcelona pénzügyi rohamainak. A Liverpool – Coutinho – Barcelona átigazolási háromszög pedig újabb fejezetéhez érkezett, ugyanis a katalánok péntek délután egy 113 millió fontos ajánlatot nyújtottak be a brazilért, ami jövőbeni bónuszokkal együtt 118 millió fontot jelentene a vörösöknek. Azonban a Liverpool vezetősége továbbra is hajthatatlan és ezt az ajánlatot is visszadobták, mondván Coutinho továbbra sem eladó. A Barca számára égetően fontos lenne, hogy megfelelően pótolni tudják a PSG-be igazoló Neymart, és úgy néz ki ezért mélyen a zsebébe is nyúlna a katalán sztárcsapat, azonban mindeddig falakba ütköztek a Barcelona vezetői.

Pár napja olyan hírek jelentek meg, hogy Coutinho közölte Jürgen Klopp menedzserrel, hogy többet nem akarja magára húzni a „vörösök” mezét. A 25 esztendős brazil még akkor sem hajlandó pályára lépni a vörösök mezében, ha így ki kell majd hagynia a 2018-as oroszországi világbajnokságot.

A 25 esztendős brazil válogatott középpályás 2013 óta tagja a Liverpool együttesének és összesen 182 mérkőzésen 42 gólt szerzett. A Liverpool sztárjának piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 45 millió euróra taksálja.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép: skysports.com