Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona újabb ajánlatot tesz Coutinhóért – sajtóhír

Továbbra sem ért véget Coutinho átigazolási sztorija, a Barcelona pedig mindenképpen szeretné a brazilt Spanyolországba csábítani. 

Co-Coutinho-Barca-se-hoan-thien-hon

Szinte nem múlhat el nap, hogy ne jelennének meg hírek a Coutinho – Barcelona – Liverpool átigazolási háromszögről. Mint ismert a katalánok mindenképpen megakarják szerezni a Liverpool brazilját Neymar helyére. A legfrisebb hírek szerint a brazil támadó középpályásért a Barcelona egy újabb ajánlatot készül tenni. A  Goal spanyolországi munkatársának beszámolója szerint, a katalánok legújabb ajánlata bónuszokkal együtt összesen 130 millió euróra rúg. Coutinho pedig, mint ismert szívesen csatlakozna Messiékhez.

A mai nap folyamán pedig olyan hírek is megjelentek a nemzetközi sajtóban, miszerint Coutinho közölte Jürgen Klopp menedzserrel, hogy többet nem akarja magára húzni a „vörösök” mezét. A 25 esztendős brazil még akkor sem hajlandó pályára lépni a vörösök mezében, ha így ki kell majd hagynia a 2018-as oroszországi világbajnokságot. A Mundo Deportivo beszámolója szerint Coutinho semmiképp sem szeretné elszalasztani a Barcelonába való átigazolását, és a kis brazil minden eszközt bevett, hogy a Liverpool elengedje. A Barcelona már két ajánlatot is tett a vörösöknek, azonban az angol együttesnél hallani sem akarnak az átigazolásról. Legutóbb egy 100 miliós ajánlatot utasítottak vissza a vörösök.

A 25 esztendős brazil válogatott középpályás 2013 óta tagja a Liverpool együttesének és összesen 182 mérkőzésen 42 gólt szerzett.

Coutinho hátsérülés miatt nem volt tagja a Liverpool keretének kedd este a Hoffenheim elleni BL-selejtezőn, melyen végül Szalai Ádámék 2-1-es vereséget szenvedtek.

Képek: goal.com