Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Nice középpályását szemelte ki a Barcelona – sajtóhír

Miután nagyon úgy tűnik, hogy a Coutinho-, és Dembele üzlet megfeneklett, a Barcelona egy középpályás felé fordult. Spanyol lapértesülések szerint a katalánok a Nice elefántcsontparti középpályását, Jean Micheal Serit szeretnék megszerezni. 

Barcelona-made-contacts-with-the-representatives-of-Nice-midfielder-Jean-Seri-25-on-Monday-over-a-possible-transfer.-€40M-buyout-fee.

Forrás: fcbarcalover.com

A Barcelonának a támadók mellé egy középpályásra van a legnagyobb szüksége, aki tudja pótolni a lassan kiöregedő Iniestát. A 26 éves elefántcsontparti játékosnak nagy szerepe volt abban, hogy az előző szezonban a 3. helyen végzett a Nice a francia bajnokságban, ráadásul a katalán klub egykori legendája, Xavi is úgy gondolja, hogy Seri lenne a tökéletes választás a Barca középpályájára. A katalán Sport és Mundo Deportivo értesülési szerint már fel is vették a kapcsolatot a Nice vezetőségével a játékos esetleges leigazolása miatt. Seri szerződésében egy 40 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ami ráadásul egyáltalán nem lenne megterhelő a Barcelona számára.

Seri 2015-ben ékezett a Nice csapatához mindössze 1 millió euróért a portugál Paços Ferreirától. Az eddigi két szezonja alatt összesen 84 meccsen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve, és eddig 10 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.