Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal a véghajrában is igazolna

Ketyeg az óra. Az átigazolási időszaknak hamarosan vége, azonban a véghajrában sem pihennek a csapatok. Most Arsene Wengerék álltak elő egy 90 fontos millió ajánlattal.

nintchdbpict000284163060

Alex Oxlade-Chamberlaint eladta az Arsenal, és most, a véghajrában egy középpályást igazolna, konkrétan Thomas Lemart a Monacóból. Korábban már a Liverpool próbálta elcsábítani a labdarúgót a hercegségiektől, azonban akkor az üzlet nem jött létre. Wenger kedvét nem vette el a rivális sikertelen akciója, és 90 millió fontért szeretné megszerezni a kiszemelt játékost.

Oxlade-Chamberlain 35 millió fontért váltott klubot, és került a rivális Liverpoolhoz. Az érte kapott összeget is felhasználva szereznék meg Lemart. Fontos lenne nekik megszerezni a kiszemelt embert, mivel annak a veszélye is fennáll, hogy Alexis Sanchezt is elveszítik az utolsó napon. Rá a Manchester City vadászik.

A 21 éves francia labdarúgó 2015 óta tagja a Monacónak. Összesen 49 találkozón léphetett eddig pályára és 12 gólt szerzett. A pályafutása akár Angliában is folytatódhat a mai nap után.

kép: thesun

Nagy Gábor