Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard: “A történtek után akár 300 milliót is érhetek!”

Eden Hazard első tétmérkőzésére készül a szezonban a belga válogatott színeiben. A Chelsea 10-ese igencsak jókedvűen várja, hogy újra pályára léphessen – Ezt bizonyítja, hogy a klasszis szélső az átigazolási piac történésein, na és persze a világrekord Neymar-transzfer kapcsán viccelődött egy kicsit.

(Kép: goal.com)

“Pontosan nem tudom megmondani, hogy mennyi is az értékem! Talán 300 millió? Minden a piaci viszonyoktól függ. Neymar egy brazil játékos, hatalmas potenciállal, egy évvel fiatalabb is nálam, ráadásul az FC Barcelona játékosa volt. Az átigazolási díj függ a játékos aktuális szerződésének a hosszától is, és még egyéb tényezőktől. Így pontos választ akkor fogok tudni adni, ha egyszer klubot váltanék!” – Nyilatkozta Hazard a belga HNL című napilapnak.

“Egyébként meg igen gondolok az átigazolásra, ez egészen addig így is lesz, amíg meg nem mozgatja az a fantáziámat. Hogy én lehettem-e volna Neymar utódja Barcelonában? Sok minden történt ezen a nyáron. Amikor egy játékos eligazol, a klub megpróbálja őt pótolni, ha nem velem, akkor mással teszi meg azt. Jól érzem magam a Chelsea-nél, a hatodik idényemet kezdem a klubnál, és nagyon élvezem a helyzetem!” – Így a hazája válogatottjával Gibraltár, majd Görögország elleni világbajnoki-selejtezőre készülő 26 esztendős klasszis.