Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Courtois már tudja mi lesz Diego Costával!

Már a nyár eleje óta ismert volt a tény, amelyet Diego Costa egy smsben tudott csak meg a Chelsea mesterétől, Antonio Contetól: a spanyol válogatott játékosra nincs szüksége a londoni klubnak.

Stoke City v Chelsea - Premier League

Csakhogy állítólag Costa nem érezte úgy, hogy feltétlenül menni kellene a Chelsea-től, amelyet az elmúlt három évben hűségesen szolgált, és általában gólerősen hálálta meg a bizalmat. Végül egyetlen állítólagos kérő sem tudta még csak kölcsönbe se megszerezni a brazíliai születésű csatárt.

A hírek szerint Diego Costa megmakacsolta magát, és jelenleg önkényes (a klub által is jóváhagyott) pihenőjét tölti Brazíliában, várva a Chelsea döntésére. Természetesen sokmilliós fizetését azóta is megkapja a 16-szoros spanyol válogatott csatár.

Csapattársa, az őt már az Atléticos időkből ismerő Thibaut Courtois tegnap a Twitteren trollkodott egy kicsit, ugyanis ezt írta ki: „Se Queda!”. Azaz „Ő marad!”. Ezzel a belga portás Gerard Piqué nyári tweetjére utalt, amikor a katalán bekk ugyanezt posztolta barcelonai kollégájáról, Neymarról. Tudjuk mi lett a sztori vége…

Egyelőre nincs hivatalos hír Diego Costaról, csak ez az egy Courtois-poszt utalhat a visszatérésre, illetve a tény maga, hogy tankszerű támadót a Chelsea benevezte a Premier League-keretébe.

Balogh József