Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aláírt új csapatához Simon Ádám

Minap távozott a Swietelsky-Haladástól a középpályás, aki nem sokáig maradt csapat nélkül. Simon három éves szerződést kötött új együttesével.

simon_adam_2017-09-05

Hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra a Paksi FC, hogy a Haladástól pár napja távozó Simon Ádám három évre, 2020-ig aláírt Csertői Aurél együtteséhez. A védekező középpályás beszélt is várakozásairól. „Három évre szól a szerződés, amit aláírtam itt Pakson. Azért választottam ezt a klubot, mert azt éreztem, hogy itt számítanak a legjobban rám. Valamint személyes kötődésem is van, hiszen Csertői Aurél vezetőedzővel már dolgoztam együtt, és remek szakembernek tartom. Bízom benne, hogy hamar be tudok épülni a csapatba, és segítségére lehetek a klubnak. Hiszem, hogy ez a gárda jóval többre képes, mint amit a jelenlegi tabella mutat. Figyelemmel kísértem már korábban is az itteni történéseket, és azt gondolom, hogy már a most következő két meccsen, a Vidi és a Honvéd ellen is okozhatunk meglepetést!” – fogalmazott Simon.

Az MTK Budapestben mutatkozott be az élvonalban, majd megfordult Gyirmóton, a Videotonban, illetve Olaszországban is. 2009-ben vb-bronzérmes lett az U20-as válogatottal Egyiptomban.

„Örömmel tölt el, hogy Ádám bennünket választott, olyan futballistának tartom, akiből meghatározó játékos válhat majd Pakson. Komoly erősítésnek tartom érkezését!” – ezt már Haraszti Zsolt ügyvezető tette hozzá a szerződés aláírását követően.

~GS~